Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Catrien, de Vreemde Vrije Vroege Vogel
Mijn leven
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


voor ieder wat wils, wil je als gast reageren vergeet dan niet je naam erbij te zetten.



Mijn Profiel

Cathje
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Time out > latten
06 september 2019 07:48

Zoete broodjes of heilige boon...
06 september 2019 07:42

Patatje stoofvlees
06 september 2019 07:37

De een vraagt de ander
06 september 2019 07:34

Google
05 september 2019 07:16




Fotoboeken


De liefde? (22)
_
Verval (39)
_

2 daagse Spaubeek > Sittard, dag 2 deel 3 (27)
_
Utrechtse Heuvelrug 2 (35)
_

Oosterbeek (37)
_
Keizerstraat Scheveningen (43)
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Tjeerd
22 juni 2019 09:33
_
Hij doet het weer gefeliciteerd

Catharina
10 april 2019 07:25
_
Dank je wel Hera het was een dag naar mijn hart eigenlijk nu bijkomen van alles wat er is gebeurd maar zo weer foetsie en foto's maken om mee te beleven speciaal voor jou.

Hera
09 april 2019 20:41
_
Ha jarige Catharina, van harte gefeliciteerd, geniet maar van je verjaardag. Je had er wel een mooie dag voor he.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 17:40
_
Elvira Online

Door elvira om 17:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door theDon om 17:36
_
TheDon Online

Door Keesvi om 17:32
_
Keesvi Online

Door luciaT om 17:32
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Leo1946 om 17:31
_
Leo1946 Online

Door Cassandra1 om 17:31
_
Cassandra1 Online

Door helena69 om 17:31
_
Helena69 Online





_

Andere artikelen



Patatje stoofvlees



Chef-kok Ramon Brugman maakt iets waar sommige vegetariërs nachtmerries van hebben, zo lekker. De Vlamingen hebben het in ieder zichzelf respecterend restaurant op de kaart gezet. En dat kan dus ook gewoon in eigen keuken: een frietje stoofvlees... Zet de borden maar vast klaar.

Ingrediënten voor Patatje stoofvlees

  • 500 g riblappen
  • 1 klont boter
  • 3 uien
  • 1 teen knoflook
  • 1 el bloem
  • 1 flesje blond bier
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 bosje tijm
  • 2 kruidnagels
  • 4 jeneverbessen
  • 2 el mosterdzaad
  • 100 ml azijn
  • 1 el mosterd
  • 3 plakken ontbijtkoek
  • Water
  • Zout
  • Peper
  • Frituurpan
  • Olie
  • 6 grote aardappels (bintje) vrij bloemig
  • Zout
  • 1 eidooier
  • Druppels azijn
  • 1 tl gladde mosterd
  • 200 ml arachide olie
  • ½ citroen
  • Zout
  • Waterkers

*De bereiding van dit gerecht op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

Snij de ui en knoflook en bak deze aan in een klont boter.

  1. 2

Voeg het vlees toe en de bloem.

  1. 3

Bak even goed aan

  1. 4

Blus het af met het bier en voeg de kruiden en specerijen toe.

  1. 5

Doe de azijn en water er zo bij, dat het vlees net onder staat en breng aan de kook.

  1. 6

Als het kookt, doe je het vuur zacht en leg je de ontbijtkoek op de stoof.

  1. 7

De deksel mag op de pan en laat het 90 minuten zachtjes gaar worden.

  1. 8

Daarna mag de deksel eraf en voeg je de mosterd toe.

  1. 9

Roer het vlees door tot het allemaal draadjes worden.

  1. 10

Breng op smaak met zout en peper.

  1. 11

Voor de patat, was je de schil van de aardappelen.

  1. 12

Snij ze in dikke frieten en spoel ze af onder de kraan.

  1. 13

Dep ze droog en bak ze voor in een frituur op 140 graden.

  1. 14

Laat ze uitlekken en volledig afkoelen.

  1. 15

Zet de frituur nu op 180 graden.

  1. 16

Bak ze af tot ze mooi goud bruin en krokant eruit zien.

  1. 17

Beetje zout erover en klaar

  1. 18

Voor de eigengemaakte mayonaise, meng je de dooier met de azijn en de mosterd.

  1. 19

Roer goed door elkaar en terwijl je blijft roeren voeg je druppelsgewijs de olie toe.

  1. 20

Als de mayonaise dik is voeg je zout toe en het sap van de citroen.

Eet smakelijk!




Artikel links



Geplaatst op 06 september 2019 07:37 en 325 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Cathje  
06 sep 2019 07:37
Maak jij het